Ännu mer nytt!

Well, kunde ju inte låta bli så det blev den svarta kjolen oxå. Köpte även två tröjor då jag har lite kris på tröjfronten! Denna vinröda och en grön.

20130927-073325.jpg
Så, kjol och tröja från Monki!

Sen har jag ju fått testa på lite andra märken vad gäller hudvård då det märket jag haft innan inte går att få tag i här plus att det inte går att beställa via nätet. Så jag gick till en hudterapeut och fick lite prover. Bland dem fick jag prover från Dermalogica. Slurp sa min hud så jag bestämde mig för att beställa ett provkit via nätet. Hade velat gynna hudterapeuten men hon lyssnade inte riktigt på mina önskemål där jag sa att jag förmodligen hade känslig hud och propsade på mig att jag skulle testa grejer för aknehud. Jag vet med erfarenhet att tyvärr har många inte kunskapen om hud trots att de är utbildade inom området! Själv har jag blivit rådd att köra det starkaste för fet och aknehud vilket gjorde att mina talgkörtlar arbetade för sitt liv och gav mig smörhud plus knölar till akne. Nu när jag vet bättre så har jag en jättefin hud men då har jag gått efter min egna känsla!

20130927-074302.jpg
Jag vet att det tar tid innan man märker resultat men det känns redan nu superbra så jag tror jag har hittat rätt!! 🙂

Annonser

18 reaktioner på ”Ännu mer nytt!

  1. Snygg outfit, gillar strumpbyxorna skarpt! Ska också köpa en pennkjol har ingen och dom är väldigt användbara.

    Huden ja…jäkla bekymmer. Min är hopplös både torr och fet. Håller med om att hudvårdsterapeuter inte alltid vet. De ser hur huden är just då och inte hur den förändras över dagen. Nu är den värsta perioden. Torr och rödflammig! Kör med min A-kräm som hittills funkat bäst. Men jag skulle också behöva hitta den perfekta krämen för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s