Ibland blir det inte som man tror..

Jättetrevlig gårdag där vi åt ute och sen kollade på film. Vi hann även med att hämta lite kartonger från hans gamla lägenhet.
Däremot kändes det krystat på kvällen. Jag fick en känsla av att något inte stämde…

Dagen efter åkte vi till Lidingö och åt frukost på klipporna. Där låg vi och solade och jag brände mig ju såklart på bröstet. Vi åkte sen med bilen och han visade mig en massa ställen runtomkring Stockholm. Fantastiskt vackert!
När vi kom tillbaka var jag tvungen att prata med honom. Kände att han var lite distanserad och jag behövde prata med honom om oss. Jävligt jobbigt dock då jag tyckte det var lite väl tidigt men eftersom vi bor så långt bort från varandra så var jag tvungen att veta hur han ställer sig.

Så, han tyckte jag var väldigt bra och trevlig på alla sätt men tyckte vi var lite väl långt ifrån varandra för att det skulle kännas lättsamt. Det kändes som det blev så djupt och intensivt på direkten istället för att träffas lite lätt och ledigt om jag hade bott där.

Jättetråkigt att höra förstås då han är en riktigt bra kille. Och han tyckte det var väldigt starkt av mig att ta detta med honom eftersom han inte hade vågat!

Men jag tror vi kommer att hålla kontakten ändå. En känsla som jag har!

Annonser

7 reaktioner på ”Ibland blir det inte som man tror..

  1. Trist! Men bra att du tog upp det med en gång, i och med att han inte vågade. Undra hur det hade blivit om du inte hade frågat. Fortsätta träffas o höras av, och han känner sig dum? Karlar… KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s