En spirituell helg!

I söndags åkte jag på en resa jag väntat på att göra ett bra tag. Jag var med på tidningen Näras andliga kryssning. VERKLIGEN superintressant! Det var pumpat med föreläsningar som tyvärr gick in i varandra tidsmässigt, så jag hann inte gå på alla. I söndags hann vi med två stycken. En seans och en där vi fick lära oss att spå i händer. Blev väl lite besviken om föreläsningen om att spå i händer då det var en av de ”populärare” männen som hade det, snygg-Pierre. Han berättade bara lite grann om att spå i händerna och sen gick föreläsningen över till annat. Kändes som han inte var så förberedd..

Men däremot måndagens föreläsningar som jag gick på som var riktigt bra. Först en angående attraktionslagen, vilket var klockren för mig att gå på. Sen en seans som var bra och sist en föreläsning om healing. De sålde även massa grejer på ett mässområde så jag köpte äntligen mina efterlängtade tarotlekar! Så glad!! Nu ska jag bara lära mig att lägga dem.

Däremot så blev vi lite för glada i hatten i söndags, då drinkarna var riktigt billiga och vi stod på dansgolvet till alldeles för sent inpå morgonen. På måndagen var jag relativt pigg, dock lite känning av lillamående när jag skulle på första föreläsningen, men när vi skulle hämta vår packning så fick jag mensen och DÅ kom mensvärken, illamåendet och huvudvärken som på posten. Låg som en klubbad säl i bussen och inte minst i baksätet på bilen på väg hem. Men tur i oturen att den kom när det var dags att åka hem!

En liten kul grej var att jag var på måndagen på två föreläsningar av samma medium. På seansen satt jag längst fram fast längst åt sidan, så jag var liksom inte naturligt i hans synfält, och även om jag satt så, märkte både jag och de tre tjejerna som var med att han kollade på mig emellan när hans andar som ville prata med anhöriga kom och gick. Sen på healingföreläsningen så satt jag längre bak och han tittade på mig emellanåt. Efteråt, när alla föreläsningar var slut, gick vi tjejer till tax-free så mötte vi honom och han tittar på mig i ögonen och hälsar. Jag liksom blir helt paff och hälsar tillbaka. Känner ju inte människan alls, så jag blev ju glad.. (Blev lite konfunderad vad det betydde…)

Så en väldigt spännande och lyckad helg! ❤ ❤ ❤

189804-Hände

Annonser

3 reaktioner på ”En spirituell helg!

    • Nä, han är ingen bluffmakare. Han kan sin sak med att spå i händer, men han blev nog lite överväldigad över den uppmärksamhet han fick. Samtidigt som jag kanske ville veta mer.

      Och ja, det kanske stämmer med det andra mediet. Eller så kanske kände han något annat. Häftigt var det i alla fall! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s