Sjukhusbesök!

Eller kanske mer privatklinikbesök. Jag var och kollade upp min täppta näsa hos en specialist. Så pass avancerad undersökning att han till slut körde upp en kamera i näsan, (hjärnan kändes det som) och som den känsliga person jag är så höll jag ju på att svimma när han var klar.. Enormt pinsamt! Men han var snabb på att trixa stolen till liggande och en blöt servett på pannan så löste det sig. Jag förklarade att jag var inte den som gick till läkaren i onödan…

Sen fick jag göra ett pricktest för att utesluta allergi och var väldigt orolig att jag skulle vara allergisk mot min älskade katt (då vet jag inte vad jag hade gjort) men inga allergier alls! (WOHOOO!!)

Kontentan blev att han skickar en remiss till sjukhuset där jag ska göra ett flödestest, så ser de hur jag andas i näsan, och där bedömer de om det blir operation eller inte. Jag har visst lite fel på näsan helt enkelt som orsakar min totala täppthet.

Men skönt att ha det gjort..

(Lite kul dock att jag för någon vecka sen lade tarot på mig själv där det stod att jag skulle operera mig…)

Annonser

5 reaktioner på ”Sjukhusbesök!

  1. Hoppas det går bra med näsan! 🙂
    Jag fick utslag på björkpollen (blodtestat) men det lustiga är att jag inte har reagerat på det på ungefär tio år. Kanske tre gånger på 20 år. Haha!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s