Om att gå ur bekvämlighetszonen..

Nyårsafton. Ni som följt min blogg vet att jag ogillar denna högtid då inbjudan till någons fest lyser med sin frånvaro och det är så uppschasat med festligheter och blingbling.

Denna nyårsafton hade jag sett fram emot att vara ensam. Jag hade köpt två filmer (är en av få som fortfarande tycker om att köpa DVD-filmer), och såg fram emot att gosa ner mig i soffan under en filt med katten och bara vara med ett glas rött. Då plötsligt kommer en inbjudan från en kund att komma på en relativt lugn nyårsfest med hennes kompisar.. Jättekul, men märkligt att när du minst anar det så dimper det ner möjligheter.

Såklart ska jag gå dit då jag inser att jag måste socialisera mig mer och träffa nytt folk. Att jag sen varje dag träffar folk och pratar konstant, som gör att jag är så pass trött av att vara social att jag bara kommer hem och njuter av tystnaden, är en annan femma. Men jag har varit ensam för mycket nu och måste bryta mitt mönster så jag träffar roligt folk igen. Jag tror jag blev trött av allt drama som hände i samband med min flytt förra året att jag var tvungen att få ensamtid och vara osocial.

Ibland måste du gå utanför bekvämlighetszonen och göra något annat!

Men ska jag vara ärlig så vill jag innerst inne på nyårsafton, gosa in mig i soffan och slippa prata med någon alls.

Det blir nog bra i slutändan!

Annonser

En reaktion på ”Om att gå ur bekvämlighetszonen..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s