Bissy weekend!

Ofta händer inget och ibland händer allt.

I fredags tog jag en semesterdag för att ha en fantastisk dag med min underbara vän och fd kollega som bor en bra bit bort från mig. Fika, snack och sen en massa shopping. Min garderob behöver verkligen förnyas men jag är lite dålig på att komma till skott att köpa kläder. Min kära vän är väldigt bra på att pusha mig att handla lite piffiga tröjor och koftor. Underbar och behövlig dag!

Idag kom mina föräldrar på besök. Jag fixade mat och fika så de blev ordentligt bortskämda. (Försökte mitt bästa!)
När de åkt hem satte jag igång med disken. Tappade min stora ugnsform i golvet som gick i tusen bitar och gav mig ett megajack i foten så det började blöda som fasen. Tycker det är grymt obehagligt med glasbitar eftersom jag har katt och vill inte att hon ska skada sig, så jag skyndade mig att plocka upp skärvorna och började dammsuga febrilt. När jag dammsugit typ fem gånger så var det värsta blodpölar runt hela köket. Det var ett djupt jack och efter att torkat bort blodet från golvet och försökt stoppa flödet från foten fick jag ta och vila mig lite… (Är superkänslig mot att se blod så för att slippa en svimning blev det vila.)

Trots att det har gått flera timmar sen diskincidenten så blöder det fortfarande. Så ikväll är det soffan som gäller.

Annonser

8 reaktioner på ”Bissy weekend!

  1. Ajaj! Sicken otur… 😦 Hoppas foten mår bättre idag!
    Skulle också behöva shoppa lite, insåg i veckan att det inte finns något endaste urringat i garderoben längre. Tydligen har allt sådant kastats till förmån till träningskläder och vardagsplagg. Nån som uppenbarligen slutat gå ut? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s